Vrouw in Tilburg beroofd van telefoon

ongeveer 2 maanden geleden gepubliceerd

Een vrouw is op dinsdagavond 20 februari 2024 in Tilburg van haar telefoon beroofd. Het incident vond plaats op de Lage Witsiebaan, waar de telefoon uit haar handen werd getrokken terwijl ze aan het bellen was.

Details van het incident

Het 22-jarige slachtoffer liep rond 21.25 uur op de Lage Witsiebaan terwijl ze aan het bellen was met een vriendin. Plotseling werd haar telefoon uit haar handen getrokken. De verdachte ging er met de telefoon vandoor en rende richting de parkeerplaats aan de Adelaarshorst.

Signalement van de dader

Het slachtoffer kon een signalement van de verdachte geven. Het zou gaan om een minderjarige jongen van ongeveer 1.70 meter met een donkere huidskleur en een dun postuur. De jongen droeg een grijze muts en een zwarte gewatteerde jas met capuchon. Hij had ook een lange zwarte sportbroek en zwarte schoenen aan.

Oproep tot getuigen

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben of gezien hebben waar de verdachte naartoe is gerend. Als u camerabeelden heeft, wordt u verzocht deze te bekijken of er mogelijk relevante informatie op staat. Voor een snelle afhandeling wordt u verzocht het dossiernummer 2024044546 te vermelden.