Tilburger misdraagt zich in supermarkt Professor de Moorplein

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm007
Afbeelding: Politie

Een 27-jarige Tilburger heeft zich woensdagavond misdragen in een supermarkt aan het Professor de Moorplein. Hij werd door de politie aangehouden en heeft een winkelverbod gekregen.

Hij en zijn vriend werden door het personeel aangesproken omdat zij geen mondkapje droegen. De Tilburger die onder invloed was van alcohol, gedroeg zich vervolgens erg recalcitrant en uitte diverse beledigingen in de richting van het personeel en de politie. Hij werd aangehouden omdat hij zich niet kon legitimeren. Tijdens het vervoer naar de bus, draaide hij zich om en spuugde in de richting van de agent. Toen hij aanstalten maakte, dat nog een keer te doen, heeft de diender omdat te voorkomen hem een klap met de vlakke hand in het gezicht gegeven en een spuugmasker bij de verdachte aangebracht.

Spijt

De verdachte betoonde vanmorgen tijdens het verhoor zijn spijt over zijn gedrag tijdens het verhoor. Het kwam volgens hem door een combinatie van alcohol en enkele dagen niet slapen. Hij heeft een winkelverbod voor deze supermarkt van een jaar gekregen.

 

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
04:49

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief