Tilburger voor zevende keer betrapt op rijden zonder rijbewijs

Normal aangepastpolitieauto

Tilburg - Een 21-jarige Tilburger is dinsdag 3 augustus 2021 omstreeks 17.45 uur op de Cederstraat aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag, het verlaten van een plaats ongeval en het rijden zonder rijbewijs en zonder verzekering. Hij heeft al zes keer eerder een bekeuring gehad voor het rijden zonder rijbewijs. Zijn auto is in beslag genomen.

Agenten zagen dinsdag 3 augustus 2021 omstreeks 16.00 uur een personenauto met hoge snelheid over de Academielaan rijden. Ze hoorden dat de banden piepten en zagen dat hij zonder zijn snelheid te minderen en zonder voorrang te verlenen over een fietspad reed langs een taxi die voor een oversteekplaats stilstond. Oplettende fietsers voorkwamen dat ze in aanrijding met de auto kwamen. De agenten achtervolgden de auto en deden hun optische en geluidssignalen aan. De bestuurder reed op de Mangrovestraat over een vluchtheuvel en kwam uiteindelijk met zijn auto op de Cederstraat tegen een lichtmast tot stilstand. Hij rende weg maar werd na een lange zoekactie in de hal van een flat aangehouden. Hij verklaarde dat hij er vandoor was gegaan omdat hij bang was voor een flinke boete.

 

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
02:37

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief