Tilburgers laten spoor van vernieling aan auto’s achter

Normal mouw nieuwe uniform politie

De politie heeft afgelopen nacht twee mannen aangehouden die er van worden verdacht aan tenminste twaalf auto’s vernielingen te hebben gepleegd. De eigenaren daarvan worden opgeroepen zich te melden voor het doen van aangifte.

Rond 01.45 uur kreeg de politie een melding dat er vernielingen werden gepleegd in de Molenstraat in Tilburg. Daarbij werd ook een signalement van twee mogelijke daders opgegeven. Eenmaal ter plaatse zagen zij inderdaad verschillende auto’s met schade. Onder meer spiegels bleken te zijn vernield en andere auto’s hadden krassen in de lak. In de richting van de Veldhovenring trof de politie twee mannen aan die voldeden aan het opgegeven signalement. Zij bleken zwaar onder invloed van alcohol. De twee verdachten, beiden Tilburgers van 18 jaar, werden aangehouden en ingesloten. Na een eerste inventarisatie telden de agenten in de Noord Besterd en Molenstraat al zo’n 12 auto’s met schade. Eigenaren van die beschadigde auto’s worden opgeroepen zich te melden via 0900-8844.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
19:11

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief