Tilburgse aangehouden voor rijden zonder rijbewijs en joyriding

Normal politie

Tilburg - Een 19-jarige Tilburgse is maandag 6 januari 2020 omstreeks 04.25 uur op de Coba Pulskenslaan aangehouden ter zake joyriding en het rijden zonder rijbewijs. Ze had bovendien samen met de passagier lachgas gebruikt.

Agenten zagen op het Korvelplein een auto rijden waarvan bekend is dat daar soms een jonge vrouw in rijdt die geen rijbewijs heeft en dan zonder toestemming de auto van moeder meeneemt. De dienders gaven een stopteken waaraan werd voldaan. Er zaten twee jonge vrouwen in het voertuig. Bij de passagier stond een grote lachgas fles. Er lagen gebruikte ballonnen bij de voeten van beiden. De bijrijdster gaf toe dat ze beiden lachgas hadden gebruikt, maar de bestuurster had dat volgens haar niet tijdens het rijden gedaan. De 19-jarige Tilburgse werd aangehouden voor het rijden zonder rijbewijs en joyriding. Haar moeder heeft aangifte gedaan.

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
02:51

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief