Man trapt agent tegen been in Tilburg

Normal politie

Tilburg - Woensdag 6 mei 2020 zijn agenten ter ondersteuning aanwezig bij een daklozenopvang. Een man is zeer onrustig en trapt een van de agenten tegen zijn been. Hij is aangehouden.

Woensdagnacht rond 01.00 uur krijgen agenten een melding dat er een34-jarige  man met corona verschijnselen in de daklozenopvang aan de Ringbaan Zuid zou zijn. Hij zou begeleiders in het gezicht hebben gespuugd en bedreigd en wilde niet vertrekken.

Als de agenten ter plaatse zijn zien zij de Tilburger waar het om gaat en verzoeken hem om afstand te houden. Dit doet hij niet. Ook wil hij geen identiteitspapieren geven. De agenten gaan naar binnen om met de begeleiders te praten, de man blijft buiten een poort. Als de poort later open gaat om een andere eenheid binnen te laten, besluit de verdachte weer richting een agent te lopen. De agent verzoekt hem weer om afstand te houden, maar de verdachte komt juist sneller naar hem toegelopen en trapt hem tegen zijn been. De agent duwt de verdachte weg en houdt hem aan voor mishandeling. Hij is overgebracht naar het politiecellencomplex.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
06:38

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief