Twee aanhoudingen na inbraakmelding Tilburg

Normal aanhouding boeien001

Tilburg - De politie hield zondagochtend 12 april twee mannen (18 en 19 jaar) uit Tilburg aan op verdenking van het plegen van een inbraak bij een horecagelegenheid aan de Nijkerkstraat. Beiden zitten vast voor verder onderzoek.

Die ochtend kreeg de meldkamer rond 08.00 uur een melding van een getuige die zag dat er bij het restaurant werd ingebroken. De daders zouden met een kruiwagen vol spullen over het naastgelegen schoolterrein weggevlucht zijn. Toen de agenten in de omgeving reden, zagen zij twee mannen met een kruiwagen. De mannen lieten hun spullen bij het zien van de politie vallen en renden weg in de richting van de Millingenstraat.

Aanhouding

De omgeving werd afgezet en een hondengeleider zocht met zijn hond naar het duo. Niet veel later kreeg de meldkamer een telefoontje van een bewoner uit de Millingenstraat. Hij vertelde dat er twee mannen bij de buren in de tuin zaten. Hier trof de politie de verdachten aan en hield hen aan. De achtergebleven buit, waaronder gereedschap en een bladblazer, werden in beslag genomen. De eigenaar deed aangifte.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
03:12

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief