Twee inbrekers buiten heterdaad aangehouden in Tilburg

Normal 15121381050 da93d6f6b9 k
Afbeelding: Shirley de Jong

Tilburg - Nadat twee inbrekers maandagnacht 22 juni diverse goederen wegnamen uit een schuur in de Stevenzandsestraat, zijn zij later die dag aangehouden.

De bewoner in de Stevenzandsestraat doet melding van een inbraak in zijn schuur, vermoedelijk in de nacht van zondag op maandag. Camerabeelden wijzen uit dat er rond 2.30 uur twee personen in de schuur zijn geweest. Deze mannen hebben diverse gereedschappen meegenomen.

Naar aanleiding van de camerabeelden is er herkenning op een vermoedelijke dader. Agenten hebben de verdachte, een 49-jarige man uit Tilburg, maandagmiddag rond 18.00 uur buiten heterdaad op het Korvelpein aangehouden. Bij doorzoeking van de woning van de man hebben agenten diverse gereedschappen gevonden die vermoedelijk afkomstig waren uit het schuurtje. In de woning troffen agenten een 52-jarige man aan, hij is ook aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de inbraak.

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
02:28

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief