Twee verdachten opgepakt na overval

Normal police handcuffs
Afbeelding: Wikimedia

Tilburg - Op vrijdag 22 november 2019 om 23.30 uur kwam de melding binnen dat een horecagelegenheid aan de Heuvel was overvallen. Meerdere politie-eenheden spoedden zich naar het centrum van Tilburg op zoek naar de overvallers.

Overval

De aangever verklaarde dat een grote en kleine man de zaak binnen kwamen. Ze bestelden niets. Op een gegeven moment liep een van hen naar de balie en gaf een medewerker een klap en riep dat hij geld wilde. Dat liep anders af want de aangever pakte een deegroller en de medewerker pakte een pizzaschep. Zo wisten ze de jongens de zaak uit te werken. Ze konden aan de centralist van de politie een duidelijk signalement doorgeven.

Aanhoudingen

De medewerker van cameratoezicht kon de twee verdachten volgen op zijn systeem. Politieagenten van het horecatoezicht wisten op basis van zijn aanwijzingen twee verdachten aan te houden in de stad. Het tweetal zat bij een ander restaurant te eten. Het zijn een 34-jarige man en een 20-jarige man zonder bekende vast woonplaats in Nederland maar al langer verblijvend in Tilburg. Een van de mannen had een broodmes bij zich. Beide mannen zijn ingesloten aan het bureau.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
06:37

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief