Twee vrouwen overvallen in appartement Wolmaransstraat in Tilburg

Normal handboeien op politieauto
Afbeelding: Politie

Twee Roemeense vrouwen zijn afgelopen nacht in hun appartement aan de Wolmaransstraat overvallen. De politie heeft nog tevergeefs naar de twee overvallers gezocht.

Een 22-jarige Roemeense deed met hulp van een tolk aangifte. Ze vertelde dat ze tijdelijk met een vriendin in een appartement aan de Wolmaransstraat verblijft. Rond 03.00 uur werd er aangebeld. Haar vriendin deed open waarna twee mannen het appartement binnen drongen. Een van de overvallers dreigde met een mes. Ze hebben contant geld buit gemaakt.

Signalement

Het zou gaan om twee mannen. Ze hadden een jas met capuchon aan. Een van de overvallers droeg een zwarte bivakmuts. Hij zou tussen de 20 en 26 jaar oud zijn en was geheel in het zwart gekleed. De politie stelt een nader onderzoek in en zoekt getuigen van deze overval. Zij kunnen bellen met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
17:19

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief