Man verdacht van opzettelijke aanrijding tegen ex

Normal 4037569091 459b91903b o

Drie auto’s raakten zondagmiddag beschadigd bij een mogelijk opzettelijke aanrijding. Niemand raakt gewond maar de schade was flink. De verdachte is aangehouden.

Op zondag 20 juni 2021 kwam om 17.30 uur de melding binnen van de aanrijding op de Bachlaan. Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen ze drie beschadigde auto’s, een vrouw en een kind in shock en de ex van de vrouw. De vrouw en het kind werden eerst door personeel van een ambulance onderzocht. Daarna deed de vrouw aangifte. Ze wordt al langer lastig gevallen door haar ex. Vanmiddag blokkeerde hij de weg toen ze weg wilde rijden bij de Bachlaan. Ze probeerde weg te komen maar moest stoppen voor een andere auto. Toen ze stilstond klapte haar ex met zijn auto hard tegen haar auto aan. Daardoor schoof ze weer door tegen een geparkeerde auto aan. Zo raakten er drie auto’s zwaar beschadigd. De verdachte, een 48-jarige Tilburger, is daarop aangehouden.

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
03:01

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief