Verdachte (13) aangehouden voor steekincident in Tilburg

Normal police handcuffs
Afbeelding: Wikimedia

Tilburg - Een 13-jarige Tilburgse jongen is dinsdag 28 april 2020 in een woning aangehouden omdat hij verdacht wordt van het steekincident op maandagavond 27 april 2020 in Tilburg waarbij een 14-jarige jongen gewond raakte.

De moeder van het slachtoffertje heeft aangifte gedaan. Zij vertelde dat haar zoon tijdens een ruzie in het speeltuintje aan de Trouwlaan / de Ruijterstraat was gestoken met een mes. De dader is volgens haar een bekende van haar zoon met wie hij al langer ruzie heeft. Er ontstond tussen hen een vechtpartij waarbij haar zoon met een mes werd gestoken en een snijwond opliep. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd geconstateerd dat er gelukkig geen vitale delen waren geraakt. De politie heeft dinsdag aan het eind van de middag de verdachte met toestemming van de officier van justitie  in een woning in Tilburg aangehouden.  Hij is vastgezet en wordt morgen voorgeleid.

 

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
02:17

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief