Verdachte van motordiefstal vernielt politiewagen

Normal 4037569091 459b91903b o

Tilburg - Bij een woning aan de Oeralweg werd afgelopen nacht, dinsdag 19 mei, getracht een motor te stelen. Een 23-jarige Tilburger werd op heterdaad aangehouden. Tijdens het vervoer naar het politiebureau zag hij kans de politiewagen te vernielen.

De bewoner werd rond 03.50 uur wakker van gebonk buiten de woning. Toen hij naar buiten keek, zag hij een onbekende man op zijn motor zitten. Hierop werd de politie gebeld. Ondanks de man inmiddels weggelopen was, kwam hij toch weer terug om zijn achtergebleven jas te halen. Toen hij vervolgens door de, door hem vernielde, poort naar buiten liep werd hij door de politie aangehouden.

Vernieling

De verdachte kreeg handboeien om en werd in de politiewagen geplaatst. Toen hij eenmaal zat, trapte hij meerdere malen hard tegen de schuifdeur van de politiewagen. Hierop raakte de deur zodanig beschadigd, dat hij uit zijn rails bewoog. De verdachte zit nog vast voor verder onderzoek. Naast de poging diefstal zal hem ook de vernieling van het voertuig ten laste worden gelegd.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
01:19

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief