Verkeersruzie loopt uit op mishandeling in Tilburg

Normal politie stopbord
Afbeelding: Venture

Een 34-jarige Tilburger is maandag 4 januari 2021 omstreeks 20.20 uur met toestemming van de officier van justitie in zijn woning aangehouden ter zake mishandeling. De verdachte zou tijdens een verkeersruzie een 63-jarige man mishandeld hebben.

De politie kreeg omstreeks 17.50 uur een melding dat een man nabij een supermarkt aan de Beeklaan mishandeld was nadat hij daar zijn auto had geparkeerd. Het slachtoffer had een snee op zijn neus, ook was zijn bril kapot. Hij vertelde dat een andere automobilist kennelijk boos was geworden over zijn rij- en of parkeergedrag. Toen hij uitwilde stappen had die man het portier hard dichtgeduwd waardoor hij er met zijn hoofd tegen aan kwam. Hierdoor raakte hij even buiten westen.

Aanhouding

De politie heeft aan de hand van het kenteken de verdachte achterhaald en in zijn woning aangehouden. Hij werd in het cellencomplex ingesloten. Hij verklaarde vanmorgen dat hij boos was geworden omdat het slachtoffer twee vakken gebruikte om te parkeren. Het was niet zijn bedoeling geweest om het slachtoffer iets aan te doen. Hij is bereid de schade te vergoeden.

 

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
06:09

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief