Verwarde Tilburger aangehouden na bedreiging agenten

Normal zijkant politieauto met logo

Een verwarde 51-jarige man is dinsdag 10 november 2020 in de wijk Het Zand aangehouden nadat hij agenten bedreigd had. Hij dreigde met twee messen, een politie onderhandelaar wist hem te kalmeren.

De politie kreeg omstreeks 20.30 uur een melding dat een man in zijn woning aan het bonken en gillen zou zijn. De agenten die ter plaatse gingen zijn bekend met het adres. Het gaat om een man die soms verward kan zijn en in behandeling is bij hulpverleners. De dienders zagen dat de ruit in de voordeur kapot geslagen was. De bewoner stond achter de voordeur met twee grote messen in zijn handen daarbij roepend: “Ik maak je af”. De agenten kregen ter plaatse assistentie van collega’s waaronder een onderhandelaar. Deze politieman wist de bewoner te kalmeren waarna hij zonder wapens in de achtertuin werd aangehouden. Hij werd ingesloten. Er is contact over hem met de GGZ.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
05:00

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief