Vondst van grote partij vuurwerk in garagebox in Tilburg Noord

Normal politie

Tijdens een bestuurlijke controle van de gemeente in samenwerking met de politie is dinsdagavond 1 december 2020 in een garagebox aan de Sibeliusstraat circa 200 kilo vuurwerk aangetroffen. Het ging onder meer om 264 cobra’s, 80 shells en zes grote flowerbeds. In een woning in dezelfde straat lag nog circa 50 kilo vuurwerk. Tegen de verdachte, een 23-jarige Tilburger, wordt proces-verbaal opgemaakt. Het vuurwerk is in beslag genomen en naar een veilige opslag gebracht.

Vuurwerk

Vuurwerk veroorzaakt elk jaar weer forse (brand)schade en lichamelijk letsel. Vervoer over de weg en opslag in een woonwijk creëert extra veiligheidsrisico’s. Je moet er niet aan denken dat vuurwerk, soms met de kracht van een granaat, ontploft in een woonwijk. Daarom waarderen wij het des te meer als alerte mensen de politie waarschuwen bij het vermoeden van illegaal of zelfgemaakt vuurwerk. Vermoedt u dat iemand dit in huis heeft, twijfel niet en bel 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
03:02

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief