Vrouw aangehouden na mishandeling van beveiligers en politieagent

5 maanden geleden gepubliceerd

Een 23-jarige vrouw is aangehouden na gewelddadig en beledigend gedrag tegen beveiligers en een politieagent in een horecagelegenheid aan de Veemarktstraat in Tilburg. Ze wordt ervan verdacht de beveiligers en de politieagent te hebben mishandeld.

Incident in horecagelegenheid

Het incident vond plaats in de vroege uren van zaterdag 2 maart. De politie werd rond 01.50 uur gealarmeerd door de beveiligers van de horecagelegenheid. De vrouw was eerder die avond de locatie uitgezet omdat ze drugs bij zich had. Toen ze probeerde terug te keren, herkenden de beveiligers haar en werd ze geweigerd. Ze reageerde hierop door de beveiligers te mishandelen. Een van de beveiligers liep een bloedneus op en de ander werd in zijn arm gebeten.

Politieagent mishandeld en beledigd

Toen de politie ter plaatse kwam, werd ook een van de agenten geschopt en uitgescholden. De vrouw werd aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Daar bleek dat ze zowel hard- als softdrugs bij zich had. De beveiligers hebben beiden aangifte gedaan van mishandeling. De politieagent heeft aangifte gedaan van zowel mishandeling als belediging.

De vrouw zit momenteel vast. De zaak wordt verder onderzocht.