Winkeldief tegengehouden door medewerker en omstanders

Normal politiemotor geparkeerd
Afbeelding: Politie

Nadat een man vrijdagavond 17 april 2020 diverse goederen uit een supermarkt meeneemt, besluit een medewerker achter hem aan te gaan. Samen met buurtbewoners krijgen ze de man onder controle, de medewerker raakt hierbij wel gewond.

Rond 19.45 uur krijgen agenten een melding van een winkeldief bij een supermarkt aan het Lieve Vrouweplein. Op de Jan van der Leestraat zou de winkeldief vastgehouden worden een medewerker en omstanders.

De 22-jarige verdachte komt bij de kassa aan voor een pakje sigaretten, maar wanneer de medewerker deze op de balie legt grijpt hij ze mee en rent de winkel uit. De medewerker rent achter hem aan, komt ondertussen een auto tegen die hem helpt en samen weten ze de man te blokkeren en tegen te houden. De verdachte slaat de winkelmedewerker echter een paar keer flink. Dankzij toegesnelde buurtbewoners lukt het om de man onder controle te krijgen. De winkelmedewerker wordt tijdens de worsteling in zijn arm gebeten door de verdachte.

Toegesnelde agenten boeien de man en willen hem in de dienstauto zetten. De man spuugt hierbij in het gezicht van een van de agenten. Hij is meegenomen naar het politiecellencomplex.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
01:11

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief