Zwaargewonde man aangetroffen in Tilburg

Normal politie

Tilburg - De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de wijze waarop vrijdag een man in de Piusstraat in Tilburg gewond is geraakt. De man is daar door de politie zwaar gewond aangetroffen. Het is echter niet duidelijk hoe hij aan zijn verwondingen is gekomen. Een misdrijf wordt daarbij niet uitgesloten.

In de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 mei 2020, rond middernacht, werd het slachtoffer gewond aangetroffen in de Piusstraat in Tilburg. De man (47 jaar oud) werd overgebracht naar het ziekenhuis waar hij is opgenomen. Gezien zijn medische toestand kan hij zelf geen duidelijkheid geven over hoe hij aan zijn verwondingen is gekomen. Daarom is de politie dringend op zoek naar getuigen die deze man op dat moment óf eerder die avond hebben gezien. Inmiddels is namelijk duidelijk dat het slachtoffer vrijdag rond 19.20 uur nog gezien is in de Edisonlaan in Tilburg.

Adverteren op DeTilburgse.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op DeTilburgse.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Tilburg
01:09

17° C

Zwaarbewolkt

0.89 km/h

76%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief